Over Eckehof Jachthondentraining

Sinds 2006 ben ik overgestapt op de Field trial labrador. Met deze hond heb ik ook meerdere diploma's behaald en heeft hij zich in de jachtpraktijk meer dan bewezen!!!! 

Ook voor jagers heb ik hun hond opgeleid. deze honden waren bij ons intern en gaan nu naar alle tevredenheid mee in de jachtpraktijk. Ook deze mogelijkheid is er nog steeds. wilt u uw hond door ons laten opleiden omdat u de kennis, tijd of het geduld er niet voor heeft neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

In 2016 is Kai er bij gekomen. Daar ben ik nu nog steeds volop mee in training. Kai heeft inmiddels meerdere B diploma's met prijs. In maart 2019 kwam Djeen erbij met de bedoeling om met haar ons eerste nestje te kunnen fokken, dat is inmiddels gelukt februari 2021 zijn er 9 pups geboren. Uiteraard train ik ook met haar volop en zal ik in 2022 de eerste wedstrijden met haar lopen.

Het lot heeft bepaald dat Arjenne eerder dan verwacht erg veel zin kreeg om, na alle hulp tijdens de trainingen, haar eigen hond te gaan trainen en op de wedstrijden uit te brengen. En daarom komt eind november 2019 Lott bij ons wonen. Ik geef mijn opgedane kennis en ervaring graag door en geef daarom jachthondentraining.

De trainingen zijn in Zuid Holland, de regio, Krimpenerwaard, Rotterdam, Gouda, Nieuwerkerk a/d  Ijssel en Zoetermeer. De trainingsgroepen zijn niet groter dan 5 honden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons gehoorzaamheidstraining te volgen.Voor vragen en of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet Eckehof Jachthondentraining.